Vi drömmer om en värld där människor vill komma till kontoret eftersom att arbeta där är lättare och roligare än hemma eller på ett kafé. Ljudisoleringen, ventilationen och möblerna i våra rymdlösningar är förstklassiga och utrymmena kan helt anpassas efter ditt företags behov.

Arbetar du i lugn och ro

Arbetar du i lugn och ro

När du arbetar i ett Octacell-rum störs du inte av ljudet av andras arbete, och andra störs inte av ditt arbete. Du kan hålla konfidentiella samtal eller i lugn och ro fördjupa dig i uppgifter som kräver koncentration.

Tack vare Octacell-rummens ljudisolering av ljudklass A ger du dig själv och andra arbetsro.

Andas du frisk luft

Andas du frisk luft

Alla Octacell-rum är försedda med effektiv och reglerbar mekanisk till- och frånluftsventilation. Tack vare den goda inomhusluften hålls du pigg och du kan tillbringa till och med hela arbetsdagen i Octacell-rummet. Till rummet kan även fås separat eldriven kylning.

Anpassar du enkelt rummen

Anpassar du enkelt rummen

Alla Octacell-rum kan göras större eller mindre, eller när som helst flyttas till en annan adress. Tack vare det stora sortimentet och den stora anpassningsförmågan har ni alltid tillgång till utrymmen som motsvarar era behov.

Effektiverar du kvadratmetrarna

Effektiverar du kvadratmetrarna

Med Octacell-rum kan du arbeta tätare. Ljudisolerade rum som placeras i arbetsstationernas omedelbara närhet lugnar ner kontorslandskapet för koncentrationskrävande arbete. Behovet av kvadratmetrar minskar och kontorets trivsamhet ökar, när det finns skilda rum där man kan prata och där man kan koncentrera sig. Octacell-rummen är standardutrustade med en skjutdörr, som gör att rummen kan placeras i närheten av användarna.

Besparar du pengar

Besparar du pengar

Octacell-rummen följer med dig även när ni byter adress, du kan också förstora eller förminska befintliga rum i enlighet med era behov. Du sparar pengar när befintliga rum kan utnyttjas helt när utrymmesbehoven ändras i framtiden. Octacell-rummen är mycket långlivade investeringar tack vare sin anpassningsförmåga.

Besparar du naturen

Besparar du naturen

Octacell-rummens livslängd är mycket lång, eftersom rummen kan flyttas och modifieras nästan oändligt. Naturen besparas eftersom befintliga rum kan utnyttjas helt när man bygger nya rum. Octacell-rummen är i huvudsak gjorda av trä och glas, samt ljudisolerande återvunnen plast. Rummen framställs i Finland, vilket gör att leveranskedjorna och avstånden förblir korta.

Läs mer om oss

Våra kunder

Läs mer om våra referenser

VÄLJ DITT ANSVARSOMRÅDE OCH LÄS MER!