Telefonbås

Telefonbås för en och två personers möten och videosamtal.

Octacell har ett brett urval av rum i olika storlekar för telefonsamtal och videokonferenser. I telefonbåsen kan du hålla konfidentiella samtal utan att störa dina arbetskamrater, och utan att arbetskamraterna stör dig.

Octacell 1X1- och 2X1-telefonbås är utrustade med ergonomiska höj- och sänkbara arbetsbord, som göra att varje användare kan ställa in en arbetshöjd som passar dem. Octacell 2X2 passar utmärkt för hybridvideokonferenser, där två personer från den egna organisationen deltar på plats.  Varje Octacell-rum inkluderar effektiv och reglerbar ventilation samt behaglig reglerbar LED-belysning. Octacell-telefonbås anpassas alltid efter den omgivande miljön när det gäller att välja dörr- och glasväggar till önskade väggar, våra experter hjälper gärna till med att välja placering.

Alla Octacell-telefonbås är 100 % anpassningsbara, vilket gör att de kan göras större eller mindre när behovet av utrymmen ändras. Tack vare deras anpassningsförmåga är rummens livscykel mycket lång, eftersom de snabbt och enkelt kan ändras efter användarnas varierande behov.