Octacell Oy

Olemme suomalainen yritys, joka valmistaa ja myy laadukkaita sekä innovatiivisia modulaarisia neuvottelutiloja, tiimitiloja ja puhelinkoppeja, jotka voidaan sijoittaa mihin tahansa toimisto- tai toimitilaan.

Octacell modulaarinen tuoteperhe on Octacell Oy:n malli-, tavaramerkki- ja tuotesuojattu vuonna 2019 lanseerattu moderni konsepti kaikkiin olemassa oleviin ja rakennettaviin toimitiloihin.

Visio

Tavoitteena on tarjota toimitiloihin (ennen kaikkea toimistotiloihin) mukavia, viihtyisiä ja työtehoa lisääviä työympäristöjä. Työskentelemme joka päivä sen eteen, että asiakkaidemme työntekijöiden työympäristö olisi parempi ja tehokkaampi paikka.

Suomalainen laatu

Kaikki Octacell -tuotteet valmistetaan Suomessa käyttäen laadukkaita osia ja materiaaleja. Valmistuksen keskeisenä arvona pidetään tuotteen pitkää käyttöikää. Valmistamme tuotteet kalusteteollisuudesta tunnetulla Pohjanmaalla.

Vastuullisuus

Octacell pyrkii valmistamaan tuotteet mahdollisimman ekologisesti ja vastuullisesti. Vastuullisuuden jatkuva kehittäminen on yksi tärkeistä arvoistamme. Tähän mennessä muun muassa muoviosien määrää on vähennetty tuotekehityksen aikana merkittävästi, sekä siirrytty mahdollisuuksien mukaan kierrätysmuovin käyttöön. Tästä esimerkkinä, siirryimme sisäpuolen verhoilussa käyttämään kokonaan kierrätetyistä PET-pulloista ja kasvikuiduista valmistettuun materiaaliin, sekä äänenvaimennuksessa kierrätysvaahtomuoviin perustuvaan tuotteeseen. Tutkimme jatkuvasti ekologisempia valmistusmateriaaleja ja -menetelmiä.

Vankka tausta

Octacell Oy:tä johtaa sen perustaja toimitusjohtaja rakennusinsinööri Antti Sundqvist. Yhtiön kasvua mahdollistaa sijoittajana ja yhteistyökumppanina toimiva suomalainen Halton Group: www.halton.com

Yhtiön nuoresta iästä huolimatta Bisnode-ratingin on A (tarkistettu lokakuussa 2020).

Yhteistyö on voimaa

Teemme yhteistyötä alan parhaiden yhteistyökumppanien kanssa. Octacell -tilat saa halutessaan helposti kalustettuna Modeo:n kalusteilla ja niihin saa alan moderneimmat videoneuvottelulaitteet Anaconda Visual:in toimittamana.