Tarina

Yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Antti Sundqvist:  "Työskentelin vuosia Suomen suurimmissa rakennusliikkeissä työmailla, joissa olin näköalapaikalla hyvin erilaisissa rakennusprojekteissa. Kohdalleni osui ydinvoimalatyömaa, koulu, hotelli, lukuisia uudisasuntoja, toimistoja sekä erilaisia saneerauskohteita. Yhteistä kaikille näille erilaisille hankkeille oli eri ammattiryhmien valtava määrä, sekä harmillisen usein esiintyvät laatu, aikataulu ja budjetti yllätykset. Työskentelyni erilaisten pää- ja alaurakoitsijoiden, sekä suunnittelijoiden ja konsulttien kanssa sai minut pohtimaan ratkaisua joka suoraviivaistaisi rakentamista merkittävästi. Halusin luoda tuotteen ja palvelun jossa asiakas saisi yhdestä numerosta hänelle räätälöityjä äänieristettyjä tiloja käyttövalmiiksi asennettuna, ja ratkaisun jota on helppo ja nopea muuttaa kun organisaation tilatarpeet muuttuvat. Vuosien tuotekehityksen jälkeen pystymme tarjoamaan asiakkaillemme tällaista ratkaisua, ja se ratkaisu kulkee nimellä Octacell." 

Visio

Tarjoamme asiakkaalle räätälöityjä mukavia, viihtyisiä ja työtehoa lisääviä työympäristöjä. Tiloja jotka muuntautuvat organisaatioiden muutosten mukana. 

Suomalainen laatu

Kaikki Octacell -tuotteet valmistetaan Suomessa käyttäen laadukkaita osia ja materiaaleja. Valmistuksen keskeisenä arvona pidetään tuotteen pitkää käyttöikää. Valmistamme tuotteet kalusteteollisuudesta tunnetulla Pohjanmaalla.

Vastuullisuus

Octacell pyrkii valmistamaan tuotteet mahdollisimman ekologisesti ja vastuullisesti. Vastuullisuuden jatkuva kehittäminen on yksi tärkeistä arvoistamme. Tähän mennessä muun muassa muoviosien määrää on vähennetty tuotekehityksen aikana merkittävästi, sekä siirrytty mahdollisuuksien mukaan kierrätysmuovin käyttöön. Tästä esimerkkinä, siirryimme sisäpuolen verhoilussa käyttämään kokonaan kierrätetyistä PET-pulloista ja kasvikuiduista valmistettuun materiaaliin, sekä äänenvaimennuksessa kierrätysvaahtomuoviin perustuvaan tuotteeseen. Tutkimme jatkuvasti ekologisempia valmistusmateriaaleja ja -menetelmiä.

Vankka tausta

Octacell Oy:tä johtaa sen perustaja toimitusjohtaja rakennusinsinööri Antti Sundqvist. Yhtiön kasvua mahdollistaa sijoittajana ja yhteistyökumppanina toimiva suomalainen Halton Group: www.halton.com

Yhtiön nuoresta iästä huolimatta Bisnode-ratingin on A (tarkistettu lokakuussa 2020).

Yhteistyö on voimaa

Teemme yhteistyötä alan parhaiden yhteistyökumppanien kanssa. Octacell -tilat saa halutessaan helposti kalustettuna Modeo:n kalusteilla ja niihin saa alan moderneimmat videoneuvottelulaitteet Anaconda Visual:in toimittamana.