Octacellin tarina

Yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Antti Sundqvist:  "Työskentelin vuosia Suomen suurimmissa rakennusliikkeissä työmailla, joissa olin näköalapaikalla hyvin erilaisissa rakennusprojekteissa. Kohdalleni osui ydinvoimalatyömaa, koulu, hotelli, lukuisia uudisasuntoja, toimistoja sekä erilaisia saneerauskohteita. Yhteistä kaikille näille erilaisille hankkeille oli eri ammattiryhmien valtava määrä, sekä harmillisen usein esiintyvät laatu, aikataulu ja budjetti yllätykset. Työskentelyni erilaisten pää- ja alaurakoitsijoiden, sekä suunnittelijoiden ja konsulttien kanssa sai minut pohtimaan ratkaisua joka suoraviivaistaisi rakentamista merkittävästi. Halusin luoda tuotteen ja palvelun jossa asiakas saisi yhdestä numerosta hänelle räätälöityjä äänieristettyjä tiloja käyttövalmiiksi asennettuna, ja ratkaisun jota on helppo ja nopea muuttaa kun organisaation tilatarpeet muuttuvat. Vuosien tuotekehityksen jälkeen pystymme tarjoamaan asiakkaillemme tällaista ratkaisua, ja se ratkaisu kulkee nimellä Octacell." 

Suomalainen laatu

Kaikki Octacell -tuotteet valmistetaan Suomessa käyttäen laadukkaita osia ja materiaaleja. Valmistuksen keskeisenä arvona pidetään tuotteen pitkää käyttöikää. Valmistamme tuotteet kalusteteollisuudesta tunnetulla Pohjanmaalla.

Vastuullisuus

Octacell-tilaratkaisu haluaa eroon rakentamisen kertakäyttökulttuurista muunneltavien äänieristettyjen tilojen avulla, tilatarpeiden muuttuessa olemassa olevia Octacell-tiloja voidaan täysimääräisesti hyödyntää uusien tilojen rakentamisessa. Tuotteidemme pääraaka-aineet on puu ja lasi, sekä kierrätysvaahtomuoviin perustuva äänenvaimennusmateriaali. Tutkimme jatkuvasti ekologisempia valmistusmateriaaleja ja -menetelmiä.

Vankka tausta

Octacell Oy:tä johtaa sen perustaja toimitusjohtaja rakennusinsinööri Antti Sundqvist. Yhtiön kasvua mahdollistaa sijoittajana ja yhteistyökumppanina toimiva suomalainen Halton Group: www.halton.com