2X1
1,9m2

Yhden hengen puhelin- ja videoneuvottelutila

6 990 € tai 220 €/kk *


Octacell 2X1 on puhelin- ja videoneuvottelutila, jossa mahtuu istumaan omalla ergonomisella toimistotuolilla. Vakiovarusteena olevan korkeussäädettävän pöydän ansiosta neuvotteluja voi halutessaan käydä myös seisaaltaan. Tehokkaan ja säädettävän LED-valaistuksen avulla valaistuksen voi säätää juuri itselle sopivaksi. Tilaan mahtuu tarvittaessa myös kaksi henkeä pikaisille palavereille ja puheluille.

Ominaisuudet:
 • Erinomainen ääneneristys. 2X1 mitattu A-luokka ISO-23351-1:2020
 • Säädettävä LED-valaistus
 • Säädettävä koneellinen tulo- ja poistoilma. 28 litraa sekunnissa
 • Tilatehokas liukuovi
 • Korkeussäädettävä neuvottelupöytä
 • Vapaa lasiseinien sijoittelu
 • Voidaan laajentaa myöhemmin lisämoduuleilla
 • Viiden vuoden takuu

Tilojen toimitusaika on noin 5 viikkoa. Lopulliseen hintaan vaikuttaa asennuspaikka, tilojen määrä ja varustelutaso. Annamme kiinteähintaisen tarjouksen sisältäen asennuksen ja toimituksen muutaman arkipäivän kuluessa kyselystä, hinnat alv.0. *Leasing hinta on laskettu 36 kk sopimuksella. Toimitus ja asennus alkaen 490 €.

Lisävarusteet: Ulkopinnan erikoisvärit, RAL-sävyt. Ulko- ja sisäpintojen erikoisverhoilu, 27 eri sävyä. Ulkopintojen koivuviilu. Antibakteeriset pinnat. Lukitus. Esteetön lehtiovi. Näyttö ja videoneuvottelulaitteisto. Datapistorasia. Kysy tarkempia tietoja lisävarusteista myynnistämme.

KÄYTTÖVALMIS NOPEASTI JA HELPOSTI

Octacell-tila on käyttövalmiina toimistollanne noin viidessä viikossa tilauksesta. Tuotteidemme suuri kotimaisuusaste, sekä Etelä-Pohjanmaalla sijaitseva tuotantomme mahdollistaa lyhyet ja luotettavat toimitusajat. Octacell-tilat asennetaan aina valtuutettujen asentajien toimesta, ja asennuspaikan ainoina vaatimuksina on 230 cm huonekorkeus sekä normaali 230 v pistorasia. Octacell-tilat eivät kiinnity ympäröivään tilaan, eivätkä jätä niihin jälkiä. Tuotteidemme runko-osilla on viiden vuoden-, ja sähkö-osilla kahden vuoden takuu.

KOKOPÄIVÄISEEN JATKUVAAN KÄYTTÖÖN

Octacell-tilat on tehty kokopäiväistä jatkuvaa käyttöä varten. A-luokan äänieristyksen ansiosta voit käydä luottamuksellisia keskusteluita, tai syventyä rauhassa keskittymistä vaativiin tehtäviisi. Erittäin tehokkaan ilmanvaihdon ansiosta tiloissa voi viettää tuntikausia ilman pysyessä raikkaana. Octacell-tiloja voidaan tarvittaessa varustella myös muilla arkea helpottavilla varusteilla, kuten jäähdytyksellä. Voit kertoa meille rohkeasti tilatarpeistanne, niin etsimme teille teitä parhaiten palvelevan ratkaisun.

Käyttäjien tarpeisiin mukautuvia tiloja

Jokainen Octacell-huonekokoonpano rakennetaan ympäröivän tilan mukaisesti asettamalla seinä- ja lasi-pinnat haluttuun järjestykseen, lisäksi jokainen Octacell-huone on muunneltavissa asettamalla seinä- ja lasipinnat uudelleen haluttuun järjestykseen. Tiloja voidaan suurentaa tai pienentää, muuttaa eri osoitteeseen, tai vaihtaa pelkästään pintalevyt milloin tahansa tarpeen vaatiessa. Helppo ja nopea muunneltavuus tuo merkittäviä kustannus- ja aikataulusäästöjä alati vaihtuvien käyttäjien tarpeiden toteuttamisessa. Octacell-tilojen muuttaminen on vastuullista ja ympäristöä huomioivaa, koska käytössä olevia tiloja voidaan hyödyntää täysimääräisesti uusien tilojen rakentamisessa. Keskimääräinen Octacell-tilamuutos vie yhden työpäivän.

Katso muunneltavuusvideo

Mitat

 • Ulkomitat: Leveys 1830mm Syvyys 1050mm Korkeus 2250
 • Sisämitat Leveys 1560mm Syvyys 780mm Korkeus 2050mm
 • Pinta-ala 1,9m2
 • Paino 470 kg

Äänieristys

Octacell tilat ovat erittäin laadukkaasti äänieristettyjä. Tilat voidaan sijoittaa työpisteiden välittömään läheisyyteen ja samanaikaisesti käydä luottamuksellisia keskusteluja tilojen sisällä.  Uudella ISO 23351-1:2020 -standardilla mitattuna Octacell 2X1 -tila sai A-luokituksen (30dB). Kaikki Octacell tilat koostuvat samoista elementeistä, joten voimme luvata erinomaisen äänieristävyyden kokoluokasta riippumatta.

Ilmanvaihto

Octacell tilojen ilmanvaihto on erittäin tehokas, tilojen ilmanvaihto on suunniteltu ja mitoitettu koko päiväiseen työskentelyyn. Ilmanvaihto perustuu tehokkaaseen ja äänimaailmaltaan hiljaiseen koneelliseen tulo- ja poistoilmaan. Octacell 2X1 -tilan ilmanvaihto on 35l/s. Tiloihin on saatavilla myös sähkötoiminen jäähdytys. 

Tilojen varustelu

Octacell tilojen lisävarusteet:

 • Sähköinen jäähdytys
 • Antibakteeriset pinnat
 • Erilaiset lukitusjärjestelmät
 • Palosammutusjärjestelmä

Octacell tilojen kalustus:

 • Työhuoneisiin sähköpöydät, työtuolit & erilliset näytöt
 • Neuvotteluhuoneisiin pöytä, tuolit sekä AV-laitteisto
 • Etätapaamistiloihin videoneuvottelutekniikkaa

Ulkonäkö

Octacell tilojen ulkopintojen vakiovärit ovat puhtaan valkoinen ja elegantti musta. Sisätilojen akustolevyt sekä lattiamatto ovat vakiomalleissa harmonisen tumman harmaat. Jokainen Octacell tila sisältää kahdesta viiteen lasipintaa riippuen tilan koosta, lasipinnat sekä oven sijainti asemoidaan aina yksilöllisesti ympäristöä mukaillen.

Tilojen ulkopinnat on mahdollista maalata omilla brändiväreillä tai pinnoittaa luonnonläheisellä puuviilulla. Ulkopintoja voidaan myös verhoilla, teipata tai tulostaa oman näköisiksi. Sisäpinnoissa voidaan vaikuttaa seinäverhoilun ja lattiamaton väritykseen, sävyjä voi valita kolmenkymmenen sävyn valikoimasta. Tilojen lasipintoja voidaan myös näkösuoja teipata osittain tai kokonaan.

Muunneltavuus ja siirreltävyys

Octacell tilat ovat 100% muunneltavia, tiloja voidaan siirtää ja kasata uudelleen lähes rajattomasti. Olemassa olevista tiloista voidaan rakentaa uusia erilaisia kokoonpanoja käyttötarpeiden muuttuessa. Muutostöistä ja siirroista vastaa Octacellin omat valtuutetut asentajat.