4X4
11,5m2
Design from Finland

Neuvottelutila kuudelle

22 990 € tai 719 €/kk

Octacell 4X4 on ihanteellinen äänieristetty kuuden hengen neuvottelutila.

Tilan ikkunaseinien ja oven sijainti on vapaasti valittavissa, jonka ansiosta tila saadaan istumaan optimaalisesti juuri teidän toimistossanne suunniteltuun paikkaan. Tehokkaan ja säädettävän valaistuksen, sekä ilmanvaihdon ansiosta voi olosuhteet säätää juuri itselle sopivaksi. Tila on saatavilla valmiiksi kalustettuna, tai tilan voi kalustaa kokonaan tai osittain omilla irtokalusteilla.

Ominaisuudet:
 • Erinomainen ääneneristys. 2X1 mitattu A+ -luokka ISO-23351-1:2020
 • Säädettävä LED-valaistus
 • Säädettävä koneellinen tulo- ja poistoilma. 106 litraa sekunnissa
 • Tilatehokas liukuovi
 • Sisäseinillä akustinen valkotammi rimoitus sekä verhoilu, maalattu ulkopinta. Tuotteelle on myönnetty Design from Finland -merkki.
 • Vapaa lasiseinien sijoittelu
 • Voidaan laajentaa myöhemmin lisämoduuleilla

Tilojen toimitusaika on noin 5 viikkoa, toimitus ja asennus alkaen 990 €. lähetämme kiinteähintaisen tarjouksen sisältäen asennuksen ja toimituksen muutaman arkipäivän kuluessa kyselystä. *Leasing hinta on laskettu 36 kk sopimuksella. Hinnat alv. 0.

Lisävarusteet: Ulkopinnan erikoisvärit, RAL-sävyt. Ulko- ja sisäpintojen erikoisverhoilu, 27 eri sävyä. Ulkopintojen koivuviilu. Antibakteeriset pinnat. Lukitus. Esteetön lehtiovi. Näyttö ja videoneuvottelulaitteisto. Datapistorasia. Kysy tarkempia tietoja lisävarusteista myynnistämme.

Lisätiedot

KÄYTTÖVALMIS NOPEASTI JA HELPOSTI

Octacell-tila on käyttövalmiina toimistollanne noin viidessä viikossa tilauksesta. Tuotteidemme suuri kotimaisuusaste, sekä Etelä-Pohjanmaalla sijaitseva tuotantomme mahdollistaa lyhyet ja luotettavat toimitusajat. Octacell-tilat asennetaan aina valtuutettujen asentajien toimesta, ja asennuspaikan ainoina vaatimuksina on 230 cm huonekorkeus sekä normaali 230 v pistorasia. Octacell-tilat eivät kiinnity ympäröivään tilaan, eivätkä jätä niihin jälkiä. Tuotteidemme runko-osilla on viiden vuoden-, ja sähkö-osilla kahden vuoden takuu.

KOKOPÄIVÄISEEN JATKUVAAN KÄYTTÖÖN

Octacell-tilat on tehty kokopäiväistä jatkuvaa käyttöä varten. A-luokan äänieristyksen ansiosta voit käydä luottamuksellisia keskusteluita, tai syventyä rauhassa keskittymistä vaativiin tehtäviisi. Erittäin tehokkaan ilmanvaihdon ansiosta tiloissa voi viettää tuntikausia ilman pysyessä raikkaana. Kerro meille rohkeasti tilatarpeistanne, niin esittelemme teille tarpeitanne vastaavan Octacell  ratkaisun.

KÄYTTÄJIEN TARPEISIIN MUKAUTUVIA TILOJA

Jokainen Octacell-huonekokoonpano rakennetaan ympäröivän tilan mukaisesti asettamalla seinä- ja lasi-pinnat haluttuun suuntaan. Tiloja voidaan tilatarpeiden muuttuessa suurentaa tai pienentää, sekä muuttaa eri osoitteeseen. Helppo ja nopea muunneltavuus tuo merkittäviä kustannus- ja aikataulusäästöjä alati vaihtuvien käyttäjien tarpeiden toteuttamisessa. Octacell-tilojen muuttaminen on ympäristöystävällistä, koska käytössä olevia tiloja voidaan hyödyntää täysimääräisesti uusien tilojen rakentamisessa. Keskimääräinen Octacell-tilamuutos vie yhden työpäivän.

Mitat

 • Ulkomitat: Leveys 3390mm Syvyys 3390mm Korkeus 2230mm
  • Minimi asennuskorkeus 2250 mm
 • Sisämitat: Leveys 3160mm Syvyys 3160mm Korkeus 2050mm
 • Pinta-ala: 11,5m2
 • Paino: 1400kg (122kg/m2)

Äänieristys

Octacell tilat ovat erittäin laadukkaasti äänieristettyjä. Tilat voidaan sijoittaa työpisteiden välittömään läheisyyteen ja samanaikaisesti käydä luottamuksellisia keskusteluja tilojen sisällä.  Uudella ISO 23351-1:2020 -standardilla mitattuna Octacell 2X1 -tila sai A+ -luokituksen (33,1 dB DS,A (field)). Kaikki Octacell tilat koostuvat samoista elementeistä, joten voimme luvata erinomaisen äänieristävyyden kokoluokasta riippumatta.

Ilmanvaihto

Octacell tilojen ilmanvaihto on erittäin tehokas, tilojen ilmanvaihto on suunniteltu ja mitoitettu koko päiväiseen työskentelyyn. Ilmanvaihto perustuu säädettävään tehokkaaseen ja äänimaailmaltaan hiljaiseen koneelliseen tulo- ja poistoilmaan. Octacell 4X4 -tilan ilmanvaihto on vakioteholla 106 l/s. Tiloihin on saatavilla myös sähkötoiminen jäähdytys. 

Tilojen varustelu

Octacell tilojen lisävarusteet:

 • Sähköinen jäähdytys
 • Antibakteeriset pinnat
 • Erilaiset lukitusjärjestelmät
 • Palosammutusjärjestelmä

Octacell tilojen kalustus:

 • Työhuoneisiin sähköpöydät, työtuolit & erilliset näytöt
 • Neuvotteluhuoneisiin pöytä, tuolit sekä AV-laitteisto
 • Etätapaamistiloihin videoneuvottelutekniikkaa

Ulkonäkö

Octacell tilojen ulkopintojen vakioväri on puhtaan valkoinen. Sisäseinillä on akustinen tammiviilu-rimoitus sekä villakangasverhoilu, lattiamatto on tumman harmaa. Jokainen Octacell tila sisältää kahdesta viiteen lasipintaa riippuen tilan koosta, lasipinnat, sekä oven sijainti asemoidaan aina yksilöllisesti ympäristöä mukaillen.

Tilojen ulkopinnat on mahdollista maalata omilla brändiväreillä tai pinnoittaa luonnonläheisellä puuviilulla. Ulkopintoja voidaan myös verhoilla, teipata tai tulostaa oman näköisiksi. Sisäpinnoissa voidaan vaikuttaa seinäverhoilun ja lattiamaton väritykseen, sävyjä voi valita kolmenkymmenen sävyn valikoimasta. Tilojen lasipintoja voidaan myös näkösuoja teipata osittain tai kokonaan.

Muunneltavuus ja siirreltävyys

Octacell tilat ovat 100% muunneltavia, tiloja voidaan siirtää ja kasata uudelleen lähes rajattomasti. Olemassa olevista tiloista voidaan rakentaa uusia erilaisia kokoonpanoja käyttötarpeiden muuttuessa. Muutostöistä ja siirroista vastaa Octacellin omat valtuutetut asentajat.

Sulje

Octacell 4X4

 • Kuuden hengen neuvottelutila
 • 11,5 m2 (3390mm x 3390mm)

Octacell 4X4 on ihanteellinen äänieristetty kuuden hengen neuvottelutila.

Tilan ikkunaseinien ja oven sijainti on vapaasti valittavissa, jonka ansiosta tila saadaan istumaan optimaalisesti juuri teidän toimistossanne suunniteltuun paikkaan. Tehokkaan ja säädettävän valaistuksen, sekä ilmanvaihdon ansiosta voi olosuhteet säätää juuri itselle sopivaksi. Tila on saatavilla valmiiksi kalustettuna, tai tilan voi kalustaa kokonaan tai osittain omilla irtokalusteilla.

Katso lisätietoja tuotekortilta.

Juttele asiantuntijamme kanssa.

22 990 €
Valitse väri
Valitse sisäverhoilu
Valitse lisävarusteet
22 990 €