Octacell videoneuvottelutiloihin etuvalo- ja lisänäyttö päivitys

Octacell tilojen halutuimmat mallit ovat videoneuvottelutilat, jossa pystyy pitämään etätapaamisia rauhassa. Asiakkaamme ovat palanneet hyvissä määrin takaisin toimistotöihin, mutta etätapaamiset ovat tulleet jäädäkseen arkeemme. Videoneuvotteluiden valaistus on tullut puheeksi monien asiakkaidemme kanssa ja voimme ilolla kertoa että Octacell tilat on mahdollista varustella etuvalolla, joka tekee videokuvasta laadukkaamman.

Octacell 2X1 -tila etuvalolla 

Octacell tilojen etuvaloa pystyy itse säätämään ja sen saa tarvittaessa pois päältä. Tiloissamme pystyt säätämään myös kattovalojen kirkkautta, tai vaihtoehtoisesti ottaa ne kokonaan pois päältä. Octacell tilojen etuvalo on lisävaruste, joten se ei tule tiloihin vakiona.

Suosituin videoneuvottelutilamme on Octacell 2X1 -tila, joka on normaalia puhelinkoppia väljempi. Päivitimme 2X1 -tilaan isomman pöytälevyn, joka tulee nykyään tammiviiluisena vakiona. Suurempi pöytä mahdollistaa nyt myös lisänäytön asentamisen, joka on monilla asiantuntijatyötä tekevälle elintärkeä.

Octacell 2X1 -tila on myös mahdollista varustella lisänäytöllä, kuvassa 27" näyttö

Nämä on myös mahdollista tuoda nykyasiakkaiden tiloihin jälkiasennuksina, laita meille viestiä niin katsotaan teille sopiva videoneuvottelutila!

Lue myös