Visma

Visma on yksi Euroopan johtavista ohjelmistotaloista. Visma myy ja kehittää ohjelmistoja, jotka yksinkertaistavat ja digitalisoivat yritysten ja julkishallinnon organisaatioiden keskeisiä liiketoimintaprosesseja. Suomessa Visma koostuu useasta pienestä ja keskisuuresta yrityksestä ja he palvelevat yli 100 000 asiakasta Suomessa 1400 osaajan voimin.

Visma Suomen pääkonttori sijaitsee Helsingin keskustassa Alvar Aallon suunnittelemassa Rautalossa, joka alunperin rakennutettiin rautakauppa-alan keskusjärjestöjen rakennukseksi vuonna 1955.

Kesällä 2022 Visma nykyaikaisti toimistoaan monitilatoimistoksi, johon kuuluivat myös äänieristetyt työtilat. Octacell toimitti Rautataloon tilauudistuksen yhteydessä useita tiloja, jotka toimivat live- ja etätapaamisiin. Materiaalivalinnoissa otettiin huomioon toimiston uusi sisustus, ulkopinnat tehtiin tammiviiluina ja sisäpinnoissa käytettiin eri värejä, jotta tilat sopivat kokonaisuuteen.

"Octacellin toimittamat tilaratkaisut ovat olleet toiveiden mukaisia ja erityisesti isommat 3x3 -neukkarit ovat olleet kovassa käytössä. Yhteistyö Octacellin kanssa on ollut mutkatonta ja miellyttävää. Olemme saaneet hyvin tukea myös tilasuunnittelun ja kokoonpanojen rakentamisen osalta. Tekniset vaatimukset sekä pienet haasteet on otettu hienosti huomioon ja selvitetty aina hyvällä ammattitaidolla sekä tyylillä. 

Mikko Suhonen, Facilities Manager for Visma Rautatalo