Trevian Asset Management

Trevian on Suomen johtava kaupallisten kiinteistöjen sijoitus- ja varainhoitoyhtiö. Yhtiö tarjoaa kansainvälisille ja kotimaisille kumppaneille täydellisen, yksilöllisiin tarpeisiin mukautuvan ja koko projektin elinkaaren kattavan kiinteistövarainhoidon palveluvalikon. Trevian hallinnoi n. 1,2 miljardin euron kiinteistövarallisuutta ja transaktiovolyymi on yli 200 miljoonaa euroa vuodessa.

Toimipisteitä Trevianilla on yhteensä kuudella eri paikkakunnalla Suomessa. Pääkonttori sijaitsee historiallisessa arvorakennus Erottaja 2:ssa Helsingin keskustassa. Vanha tullihallituksen talo on muutettu moderneiksi ravintola- ja toimistotiloiksi.

Octacell toimitti syksyllä 2022 Trevianin uuteen toimistoon Helsingin Erottajankadulle yhden Octacell 3X2 neljän hengen neuvottelutilan. Trevianin kannalta Octacell-tilojen käyttö suojellussa kohteessa oli sopiva vaihtoehto, koska mitään taloteknisiä muutoksia ei tarvinnut tehdä. Kun arki alkoi uudessa toimistossa, huomattiin, että äänieristetylle tilalle oli edelleen tarvetta. Kahden hengen neuvottelutilaksi Octacell toimitti 2X2 työhuoneen ja yhden hengen puhelin- ja videoneuvottelutilaksi Octacell 2X1 tilan.

”Muutettuamme syksyllä 2022 uusiin toimitiloihin Erottajalle, halusimme uuden toimiston taipuvan monenlaiseen työskentelyyn. Halusimme tarjota työntekijöille niin rauhalliseen, kuin yhteisölliseen työskentelyyn sopivaa työtilaa. Uusi toimistomme on monitilatoimistoa, jossa on erityyppiseen työskentelyyn sopivaa avointa työtilaa sekä erikokoisia neuvotteluhuoneita. Pienemmät Octacell-tilat ovatkin erinomainen ratkaisu hiljaisen ja itsenäisen työskentelyn tarpeisiin, joissa voi hoitaa Teams-neuvotteluja, jotka ovat yleistyneet hybridityön myötä. Isompi Octacell-tila toimii erinomaisesti ylimääräisenä neuvottelutilana, joissa voi tiimin kesken pitää palavereita. Octacellin kanssa yhteydenpito on ollut sujuvaa, ja olemmekin olleet erittäin tyytyväisiä palveluun sekä tuotteiden laatuun.”

Tiina Kaakkolahti, Henkilöstöjohtaja, Trevian Asset Management Oy