Raision kaupunki

Raision kaupungin perhe- ja sosiaalipalvelut tarjoavat mm. sosiaalihuolto- ja lastensuojelulain mukaisia palveluita kuntalaisille. Työ ihmisten ja perheiden parissa on monimuotoista ja tarkkaan säädeltyä, joten työtiloilla on erittäin suuri merkitys niin asiakkaan kuin työntekijän näkökulmasta.

Perinteisten toimistohuoneiden lisäksi Raision kaupunki päätyi Octacellin äänieristettyihin, ilmastoituihin ja muokattaviin huoneratkaisuihin. Huoneet ovat kalenterivarausjärjestelmässä kaikkien työntekijöiden varattavissa ja ne sijaitsevat asiakkaiden välittömässä läheisyydessä.

Koska työntekijöiden tiloista osa on avointa työtilaa ja työtä sanelee ehdoton vaitiolovelvollisuus, päätyi kaupunki hankkimaan työntekijöiden käyttöön myös tilavampia äänieristettyjä puhelinkoppeja.

Octacell rakensi kuusi tapaamishuonetta ja viisi puhelinkoppia muutamassa päivässä ammattitaidolla ja tarkkuudella. Huoneisiin asennettiin turvallisuussyistä kaksi ovea ja asiakkaiden anonymiteetin säilymiseksi näkösuojateippaukset.

’’Olemme olleet Octacellin huoneisiin erittäin tyytyväisiä. Huoneet ovat toimivia, tyylikkäitä ja äänieristys on aivan huippuluokkaa. Lisäksi yhteistyö Octacellin kanssa on ollut mutkatonta, avointa, ystävällistä ja joustavaa.’’

Sami Salmivirta, Perhe- ja sosiaalipalveluiden johtaja, Raision Kaupunki