Minjon

Minjon Oy on rekrytointiyritys, joka auttaa yrityksiä löytämään motivoituneita osaajia tiimeihinsä suorarekrytoinnin, suorahaun ja henkilöstövuokrauksen kautta. Minjonien rekrytointiasiantuntijoilta löytyy substanssiosaamista niin juridisilta kuin kaupallisilta aloilta, jotka ovat heidän vahvinta osaamisaluetta rekrytoinnin saralla. He ovat saaneet erityistä kiitosta sosiaalisen median hyödyntämisestä, jossa he tekevät paljon hakijaviestintää.

Minjonit ovat kasvaneet viime vuosina kovasti henkilöstömäärällisesti, joten kesällä 2022 tuli muutto uusiin isompiin tiloihin Helsingin keskustassa. Työtä tehdään tänä päivänä paljon etä- ja puhelintapaamisissa, joten heille tuli tarve hankkia tähän soveltuvat tilat. Octacell toimitti kolme 2X1 -tilaa, joiden materiaalit valittiin tarkasti sisustussuunnittelijan kanssa, jotta ne soveltuvat toimiston visuaaliseen ilmeeseen.

"Meillä on todella hyvä kokemus Octacell tiloista, olemme paljon puheluissa sekä Teamseissä ja Octacellin kopit ovat olleet meille todella toimivia tähän tarpeeseen. Kopeista ei kuulu ääntä läpi ja olemme saaneet lisättyä hiljaista työskentelytilaa koppien myötä. Koppien koko on myös ollut juuri sopiva meille, eli olemme saaneet 3 kpl hiljaista tilaa pienelle pinta-alalle. Yhteistyö Octacellin kanssa oli sujuvaa, vaikka meillä oli ns. paljon vaatimuksia koppien suhteen, esimerkiksi värien suhteen. Pääsimme katsomaan tiloja ja miettimään värejä ihan paikan päälle Octacellin showroomille mikä myös auttoi visualisoinnissa. Asennuksesta erityskiitos, asentajat todella mukavia ja pitivät meitä ajan tasalla siitä miten asennus etenee - tämä oli erittäin positiivinen kokemus. Myös muut Octacellin työntekijät ovat todella mukavia ja yhteistyö sujui kokonaisuudessan jouhevasti!" 

Elin Bergman, Operations Lead, Minjon Oy