Fondia

Fondia on lakipalveluyritys, joka uudistaa perinteisenä pidettyä lakipalvelualaa tarjoten ulkoistettua lakiosastoa kaiken kokoisille yrityksille. Fondialla uskotaan digitaalisten palvelujen tehostavan korkealaatuista juridista osaamista ja aitoa asiakaslähtöisyyttä luoden lisäarvoa asiakasyrityksille. Vahvasti arvopohjainen Fondia toimii Suomessa Helsingin lisäksi useilla eri paikkakunnilla sekä Ruotsissa ja Baltiassa ja sen palveluksessa oli jo yli 160 henkilöä.

”Fondian päätoimipaikka Fondia House muutti v 2021 uusiin tiloihin, joihin rakennettiin modernia työntekoa tukeva monitilatoimisto. Juristien toiveita kuunnellen hankimme avokonttoriin sijoitettaviksi Octacell -työhuoneita, joissa voi helposti ja muita häiritsemättä käydä asiakkaan kanssa puhelimitse läpi dokumentteja. Suunnittelimme tilojen seinälaseihin brändimme mukaiset teippaukset näköesteeksi ja ulkopintaan kiinnitimme tussitaulut, jolloin koppien koko potentiaali saatiin hyötykäyttöön.

Valintaamme vaikutti omienkin arvojemme mukainen Octacellin vastuullinen tapa toimia, korkeat laatuvaatimukset ääneneristävyydelle ja mahdollisuus sijoittaa sinne täysimittainen ergonominen työasema kaksine näyttöineen.

Octacellin kanssa asiointi sujui vaivattomasti erinomaisen asiakaspalvelun johdosta ja tilat toimitettiin nopeasti. Käyttäjien tyytyväisyydestä kertoo, että varauskalenterin mukaan Matiksi ja Tepoksi nimetyt tilat ovat suurimman osan työpäivästä käytössä sekä heiltä saadut spontaanit kiitokset.”

Päivi Orpana, Office Manager, Fondia Oyj