Suunnittelija

Kuva

Käyttäjien toiveet täyttäviä huoneita moduuleista

Octacell-huoneiden kokoonpanot ovat vapaasti valittavissa palvelemaan parhaalla mahdollisella tavalla käyttäjien tarpeita. Huoneiden lasi- ja umpiseinien järjestys, sekä oven sijainti ja kätisyys voidaan määrittää ympäröivän tilan mukaisesti. Vapaan sijoittelun ansiosta Octacell-huoneista tulee osa toimistokokonaisuuttaa koska kaikki lasipinnat ja ovet saadaan juuri haluttuun suuntaan ja sijaintiin. Huoneiden ulkopinnoiksi voi vakiovärien lisäksi valita minkä tahansa RAL-sävyn, tai vaihtoehtoisesti ulkopintoja voidaan viiluttaa tai verhoilla. Sisäpuolen akustiikka pintojen verhoiluun on vakiovärin lisäksi valittavissa 32 eri sävyä. Kaikkien Octacell-huoneiden sisä- ja ulkopuolen levyt ovat pikakiinnitteisiä joten tilojen ilmeen vaihtaminen on erittäin helppoa ja nopeaa. Pikakiinnityksen ansiosta tilojen ulko- ja sisäpintoja voidaan hyödyntää myös näyttöjen ja muun esitystekniikan kiinnitykseen. Octacell tiloihin voi vakiovaruste pistorasioiden lisäksi määrittää halutun määrän muita tarvittavia sähkö- ja datapistorasioita.

Kuva

Erinomainen ääneneristys ja tehokas ilmanvaihto

Octacell-huoneen ääneneristys mitattiin uuden standardin ISO-23351-1 mukaisella kenttämittauksella ja tulokseksi saatiin A+ -luokka (33,1 db), tulos on yksi markkinoiden parhaista. Ääneneristysmittauksen suoritti Helimäki Akustikot / Sitowise. Octacell-huoneet voidaan mittaustuloksen perusteella sijoittaa kiinni työpisteisiin ja samanaikaisesti käydä huoneiden sisällä luottamuksellisia keskusteluita. Octacell-tilojen erittäin tehokas ilmanvaihto perustuu säädettävään koneelliseen tulo- sekä poistoilmaan. Tiloihin on saatavilla sähköllä toimiva huoltovapaa jäähdytys, jäähdytys vaatii toimiakseen ainoastaan normaalin 230 V sähkön.

Kuva

Helpot ja nopeat tilamuutokset tarpeiden muuttuessa

Jokainen Octacell-huonekokoonpano rakennetaan ympäröivän tilan mukaisesti asettamalla seinä- ja lasipinnat haluttuun järjestykseen, lisäksi jokainen Octacell-huone on muunneltavissa asettamalla seinä- ja lasipinnat uudelleen haluttuun järjestykseen. Tiloja voidaan suurentaa tai pienentää, muuttaa eri osoitteeseen, tai vaihtaa pelkästään pintalevyt milloin tahansa tarpeen vaatiessa. Octacell-tilojen muuttaminen on vastuullista ja ympäristöä huomioivaa koska käytössä olevia tiloja voidaan hyödyntää täysimääräisesti uusien tilojen rakentamisessa. Keskimääräinen Octacell-tilamuutos vie yhden työpäivän.

Octacell tilaratkaisulla:

Teet töitä rauhassa

Teet töitä rauhassa

Tehdessäsi töitä Octacell-huoneessa et häiriinny muiden työnteon äänistä, eikä oma työntekosi häiritse muita. Voit käydä luottamuksellisia keskusteluita tai syventyä keskittymistä vaativiin tehtäviisi rauhassa. 

Octacell-huoneiden A-luokan äänieristyksen ansiosta annat työrauhan itsellesi sekä muille.

Hengität raikasta ilmaa

Hengität raikasta sisäilmaa

Kaikki Octacell-huoneet on varustettu tehokkaalla ja säädettävällä koneellisella tulo- ja poistoilmanvaihdolla. Hyvän sisäilman myötä pysyt virkeänä ja viihdyt Octacell-huoneessa vaikka koko työpäivän. Tiloihin on saatavilla myös itsenäinen sähkötoiminen jäähdytys.

Muutat tiloja helposti

Muutat tiloja helposti

Kaikkia Octacell-huoneita voidaan suurentaa taikka pienentää, tai muuttaa eri osoitteeseen milloin tahansa tarpeen vaatiessa. Laajan tuotevalikoiman ja helpon muunneltavuuden ansioista käytössänne on aina käyttäjien tarpeita vastaavat tilat. 

Tehostat toimistoneliöitä

Tehostat toimistoneliöitä

Octacell-huoneiden ansiosta pystyt työskentelemään tiiviimmin. Sijoittamalla äänieristettyjä huoneita työpisteiden välittömään läheisyyteen, rauhoittuu avotila keskittymistä vaativaan työskentelyyn. Toimistoneliöiden tarve vähenee, sekä toimiston viihtyvyys paranee, kun käytössä on eri tilat puhetyölle sekä keskittymistä vaativille tehtäville. Octacell-tilojen vakiovarusteinen liuku-ovi mahdollistaa tilojen tiivin sijoittelun lähelle käyttäjiä.

Säästät rahaa

Säästät rahaa

Octacell-huoneet seuraavat mukanasi vaikka toimistonne osoite vaihtuisi, voit myös suurentaa tai pienentää olemassa olevia huoneita tilatarpeiden muuttuessa. Rahaa säästyy, kun olemassa olevia tiloja voidaan täysimääräisesti hyödyntää tulevaisuuden muuttuneissa tilatarpeissa. Octacell-huoneet ovat muunneltavuutensa ansiosta erittäin pitkäikäinen investointi.

Säästät luontoa

Ajattelet ympäristöä 

Octacell-huoneiden käyttöikä on erittäin pitkä, koska tiloja voidaan siirtää ja muuttaa lähes rajattomasti. Luontoa säästyy, kun olemassa olevia tiloja voidaan hyödyntää täysimääräisesti uusien tilojen rakentamisessa. Octacell-huoneet ovat pääosin puuta ja lasia, sekä kierrätysmuoviin perustuvaa äänieristemateriaalia. Tilat valmistetaan Suomessa toimitusketjujen ja välimatkojen pysyessä lyhyinä.