Kiinteistökehittäjä

Kuva

Äänieristettyjä huoneita ilman rakennustyömaata

Octacell-tilojen avulla rakennutat äänieristettyjä huoneita mihin tahansa sisätiloihin ilman perinteistä rakennustyömaata kohteessa. Moduuli-rakentamisella minimoit aikataulu- ja kustannusylitykset siirtämällä huoneiden rakennustyöt hallittuihin ja tarkasti valvottuihin tehdasolosuhteisiin, ainoastaan lyhytkestoisen loppuasennustyön tapahtuessa kohteessa. Tilojen korkea ja tasainen laatu perustuu tehdasvalmisteisiin moduuleihin joiden pääraaka-aineina ovat lasi ja puu. Suomessa valmistettavilla Octacell-tiloilla on viiden vuoden takuu, ottaessasi tilat palveluna vastaamme tilojen toiminnasta täysimääräisesti koko palvelusopimuksen ajan.

Kuva

Käyttövalmis viisi viikkoa tilauksesta

Octacell-huoneiden keskimääräinen toimitusaika on viisi viikkoa tilauksesta käyttövalmiiksi asennettuina. Kaikissa Octacell-huoneissa on vakiovarusteena A-luokan ääneneristys ja led-valaistus, sekä itsenäinen tehokas ilmanvaihto. Tilat tarvitsevat toimiakseen ainoastaan normaalin 230 V pistorasian ja 230 cm huonekorkeuden, tiloja ei kiinnitetä ulkopuolisiin rakenteisiin eikä niistä jää jälkiä ympäröiviin pintoihin. Octacell huoneissa on oma lattia ja katto, sekä seinät jolla varmistetaan tehokas ääneneristys ja miellyttävät sisätilat ulkopuolisista rakenteista ja pinnoista riippumatta. Octacell-huoneita saa ilman irtokalusteita, jolloin tiloissa voi hyödyntää jo olemassa olevia kalusteita, tai vaihtoehtoisesti tilat voi ottaa täysin käyttövalmiiksi kalustettuina. Kaikki Octacell-tilat toimitetaan kiinteähintaisena sisältäen toimituksen ja käyttövalmiiksi asennuksen.

Kuva

Nopeat ja kustannustehokkaat muutostyöt

Jokainen Octacell-huonekokoonpano rakennetaan ympäröivän tilan mukaisesti asettamalla seinä- ja lasipinnat haluttuun järjestykseen, lisäksi jokainen Octacell-huone on muunneltavissa asettamalla seinä- ja lasipinnat uudelleen haluttuun järjestykseen. Tiloja voidaan suurentaa tai pienentää, muuttaa eri osoitteeseen, tai vaihtaa pelkästään pintalevyt milloin tahansa tarpeen vaatiessa. Helppo ja nopea muunneltavuus tuo merkittäviä kustannus- ja aikataulusäästöjä alati vaihtuvien käyttäjien tarpeiden toteuttamisessa. Octacell-tilojen muuttaminen on vastuullista ja ympäristöä huomioivaa, koska käytössä olevia tiloja voidaan hyödyntää täysimääräisesti uusien tilojen rakentamisessa. Keskimääräinen Octacell-tilamuutos vie yhden työpäivän.

Octacell tilaratkaisulla:

Teet töitä rauhassa

Teet töitä rauhassa

Tehdessäsi töitä Octacell-huoneessa et häiriinny muiden työnteon äänistä, eikä oma työntekosi häiritse muita. Voit käydä luottamuksellisia keskusteluita tai syventyä keskittymistä vaativiin tehtäviisi rauhassa. 

Octacell-huoneiden A-luokan äänieristyksen ansiosta annat työrauhan itsellesi sekä muille.

Hengität raikasta ilmaa

Hengität raikasta sisäilmaa

Kaikki Octacell-huoneet on varustettu tehokkaalla ja säädettävällä koneellisella tulo- ja poistoilmanvaihdolla. Hyvän sisäilman myötä pysyt virkeänä ja viihdyt Octacell-huoneessa vaikka koko työpäivän. Tiloihin on saatavilla myös itsenäinen sähkötoiminen jäähdytys.

Muutat tiloja helposti

Muutat tiloja helposti

Kaikkia Octacell-huoneita voidaan suurentaa taikka pienentää, tai muuttaa eri osoitteeseen milloin tahansa tarpeen vaatiessa. Laajan tuotevalikoiman ja helpon muunneltavuuden ansioista käytössänne on aina käyttäjien tarpeita vastaavat tilat. 

Tehostat toimistoneliöitä

Tehostat toimistoneliöitä

Octacell-huoneiden ansiosta pystyt työskentelemään tiiviimmin. Sijoittamalla äänieristettyjä huoneita työpisteiden välittömään läheisyyteen, rauhoittuu avotila keskittymistä vaativaan työskentelyyn. Toimistoneliöiden tarve vähenee, sekä toimiston viihtyvyys paranee, kun käytössä on eri tilat puhetyölle sekä keskittymistä vaativille tehtäville. Octacell-tilojen vakiovarusteinen liuku-ovi mahdollistaa tilojen tiivin sijoittelun lähelle käyttäjiä.

Säästät rahaa

Säästät rahaa

Octacell-huoneet seuraavat mukanasi vaikka toimistonne osoite vaihtuisi, voit myös suurentaa tai pienentää olemassa olevia huoneita tilatarpeiden muuttuessa. Rahaa säästyy, kun olemassa olevia tiloja voidaan täysimääräisesti hyödyntää tulevaisuuden muuttuneissa tilatarpeissa. Octacell-huoneet ovat muunneltavuutensa ansiosta erittäin pitkäikäinen investointi.

Säästät luontoa

Ajattelet ympäristöä 

Octacell-huoneiden käyttöikä on erittäin pitkä, koska tiloja voidaan siirtää ja muuttaa lähes rajattomasti. Luontoa säästyy, kun olemassa olevia tiloja voidaan hyödyntää täysimääräisesti uusien tilojen rakentamisessa. Octacell-huoneet ovat pääosin puuta ja lasia, sekä kierrätysmuoviin perustuvaa äänieristemateriaalia. Tilat valmistetaan Suomessa toimitusketjujen ja välimatkojen pysyessä lyhyinä.