OCTACELL ON MUUNNELTAVISSA

Organisaatiot elävät jatkuvassa muutoksessa, ja tulevaisuuden tilavaatimusten ennustaminen on liki mahdotonta.

Octacell-työtilojen moduuleista pystytään muokkaamaan aina kulloisiakin tilatarpeita palvelevia tiloja räätälöimällä ovi- ja lasipinnat halutulle seinustalle. 

Samoista moduuleista voidaan tehdä lukematon määrä eri kokoisia ja näköisiä tiloja tuotteen elinkaaren aikana. Tilojen muuntelu on helppoa ja nopeaa.

Muunneltava työskentelytila on kustannustehokas, ekologinen ja pitkän elinkaaren omaava tilaratkaisu.

JOPA 60%

pienemmät kustannukset, koska samoja moduuleita voidaan käyttää uusiin ja muunneltuihin tiloihin

OCTACELL ON ÄÄNIERISTETTY

Octacell-tilojen isot lasipinnat luovat valoa ja avaruutta, mutta niissä käytetään paksua soundcontrol-laminoitua ääneneristyslasia.

Äänieristetyt Octacell-työskentelytilat ja -kopit pitävät tehokkaasti sisällään niissä aiheutetun äänen ja sulkevat pois ulkopuolelta tulevat äänet.

Octacell-tuotteilla voidaan lisäksi parantaa koko toimitilan akustiikkaa työskentelytilojen ulkopintaan asennettavien akustiikkalevyjen avulla.

12,76 mm

paksut erikoisvalmistetut ääneneristyslasit

OCTACELL ON TILATEHOKAS

Octacell-työtiloissa käytetään erityissuunniteltua äänieristettyä lasiliukuovea, joka mahdollistaa tilojen vapaamman sijoittelun koska ulospäin aukeavan oven vaatimaa tilaa ei tarvitse huomioida.

Octacell-tilojen koko on optimoitu kuhunkin käyttötarpeeseen mahdollisimman tehokkaasti pitäen tilat viihtyisinä.

2 X

pienempi tilantarve liukuoven ansiosta

OCTACELL ON RAIKAS

Octacell-työtilojen ilma on raikasta tehokkaan ilmanvaihdon ansiosta, tilat voidaan tarvittaessa varustaa myös jäähdytyksellä. Kysy lisätietoja myynnistämme.

25-120

litraa sekunnissa vaihtuva sisäilma