Työhuoneet

Työhuoneet yhdelle henkilölle tai jaettavaksi.

Octacell tarjoaa laajan valikoiman eri kokoisia äänieristettyjä työhuoneita sekä yksilö- että ryhmätyöskentelyyn.

Tilojen asennus vie yhden työpäivän, jonka jälkeen tilat ovat täysin käyttövalmiita. Tiloissa on oma lattia- seinä- ja kattorakenne. Tilat eivät kiinnity ympäröiviin rakenteisiin, eivätkä jätä niihin jäkiä. Kaikissa Octacell tiloissa on sisäänrakennettu tehokas ilmanvaihto ja valaistus.

Octacell työhuoneet ovat laadukkaasti äänieristettyjä sekä varustettu tehokkaalla säädettävällä koneellisella ilmanvaihdolla. Tehokkaan ilmanvaihdon ansiosta työhuoneissa voi viettää koko päivän ilman pysyessä raikkaana. Octacell tiloissa on vakiona energiatehokas säädettävä led-valaistus, sekä tarvittava määrä pistorasioita. Octacell työhuoneiden asettelu määritetään aina ympäröivän tilan mukaisesti valitsemalla ovi- ja lasiseinät halutulle seinustalle, asiantuntijamme auttavat mielellään asettelun valinnassa.

Octacell neuvottelutilojen kalustuksessa voi hyödyntää omia olemassa olevia irtokalusteita, tai ottaa neuvottelutilan avaimet käteen palveluna valmiiksi kalustettuna. Tiloihin voidaan helposti integroida omia tai valikoimastamme löytyviä videoneuvotteluvarusteita. 

Kaikki Octacell neuvottelutilat ovat 100 % muunneltavia, jonka ansiosta tiloja voidaan muuttaa isommaksi tai pienemmäksi tilatarpeiden muuttuessa. Muunneltavuuden ansiosta tilojen elinkaari on erittäin pitkä, koska tiloja voidaan helposti ja nopeasti muuttaa käyttäjien muuttuvien tilatarpeiden mukaisesti.