Työhuoneet

Työhuoneet yhdelle henkilölle tai jaettavaksi.

Octacellilla on laaja valikoima eri kokoisia työhuoneita sekä yksilö- että ryhmätyöskentelyyn. Työhuoneiden avulla voit tehdä töitä muiden häiritsemättä sinua, tai sinun häiritsemättä muiden työskentelyä.

Octacell työhuoneet ovat laadukkaasti äänieristettyjä sekä varustettu tehokkaalla koneellisella ilmanvaihdolla. Tehokkaan ilmanvaihdon ansiosta työhuoneissa voi viettää koko päivän ilman pysyessä raikkaana. Octacell tiloissa on vakiona energiatehokas led-valaistus sekä tarvittava määrä pistorasioita. Laajasta valikoimasta voit valita työhuoneen yhdelle tai useammalle henkilölle tarpeidenne mukaan. Octacell työhuoneiden asettelu määritetään aina ympäröivän tilan mukaisesti valitsemalla ovi- ja lasiseinät halutulle seinustalle, asiantuntijamme auttavat mielellään asettelun valinnassa.

Octacell neuvottelutilojen kalustuksessa voi hyödyntää omia olemassa olevia irtokalusteita, tai ottaa neuvottelutilan avaimet käteen palveluna valmiiksi kalustettuna. Tiloihin voidaan helposti integroida omia tai valikoimastamme löytyviä videoneuvotteluvarusteita. 

Kaikki Octacell neuvottelutilat ovat 100 % muunneltavia, jonka ansiosta tiloja voidaan muuttaa isommaksi tai pienemmäksi tilatarpeiden muuttuessa. Muunneltavuuden ansiosta tilojen elinkaari on erittäin pitkä, koska tiloja voidaan helposti ja nopeasti muuttaa käyttäjien muuttuvien tilatarpeiden mukaisesti.

 

Katso muunneltavuusvideo