Puhelinkopit

Yhden ja kahden hengen palavereille ja videopuheluille.

Octacell tarjoaa laajan valikoiman eri kokoisia tiloja puheluille ja videoneuvotteluille. Puhelinkoppien avulla voit käydä luottamuksellisia keskusteluita työkavereita häiritsemättä, tai työkavereiden häiritsemättä sinua.

Octacell 1X1- ja 2X1 -puhelinkopit on varusteltu ergonomisilla korkeussäädettävillä työpöydillä, jolloin jokainen käyttäjä voi määrittää juuri itselleen sopivan työskentelykorkeuden. Octacell 2X2 sopii mainiosti hybridi videoneuvotteluihin, joissa omasta organisaatiosta on kaksi henkilöä paikan päällä mukana.  Jokainen Octacell tila sisältää tehokkaan ja säädettävän ilmanvaihdon sekä miellyttävän säädettävän led-valaistuksen. Octacell puhelinkoppien asettelu määritetään aina ympäröivän tilan mukaisesti valitsemalla ovi- ja lasiseinät halutulle seinustalle, asiantuntijamme auttavat mielellään asettelun valinnassa.

Kaikki Octacell puhelinkopit ovat 100 % muunneltavia, jonka ansiosta tiloja voidaan muuttaa isommaksi tai pienemmäksi tilatarpeiden muuttuessa. Muunneltavuuden ansiosta tilojen elinkaari on erittäin pitkä, koska tiloja voidaan helposti ja nopeasti muuttaa käyttäjien muuttuvien tilatarpeiden mukaisesti.