Neuvottelutilat

Neuvottelutilat usemman henkilön palavereihin.

Octacell tarjoaa laajan valikoiman eri kokoisia neuvottelutiloja. Neuvottelutilojen avulla voit käydä luottamuksellisia keskusteluita työkavereiden tai asiakkaiden kanssa muita häiritsemättä, tai muiden häiritsemättä sinua.

Octacell neuvottelutilat ovat laadukkaasti äänieristettyjä, sekä varustettu tehokkaalla koneellisella ilmanvaihdolla. Tehokkaan ilmanvaihdon ansiosta neuvottelutiloissa voi viettää tuntikausia usemmankin ihmisen voimin ilman pysyessä raikkaana. Kaikissa Octacell neuvottelutiloissa on energiatehokas led-valaistus sekä tarvittava määrä pistorasioita. Laajasta valikoimasta voit valita neuvottelutilan pienelle tai isolle porukalle tarpeidenne mukaan. Octacell neuvottelutilojen asettelu määritetään aina ympäröivän tilan mukaisesti valitsemalla ovi- ja lasiseinät halutulle seinustalle, asiantuntijamme auttavat mielellään asettelun valinnassa.

Octacell neuvottelutilojen kalustuksessa voi hyödyntää omia olemassa olevia irtokalusteita, tai ottaa neuvottelutilan avaimet käteen palveluna valmiiksi kalustettuna. Tiloihin voidaan helposti integroida omia tai valikoimastamme löytyviä videoneuvotteluvarusteita. 

Kaikki Octacell neuvottelutilat ovat 100 % muunneltavia, jonka ansiosta tiloja voidaan muuttaa isommaksi tai pienemmäksi tilatarpeiden muuttuessa. Muunneltavuuden ansiosta tilojen elinkaari on erittäin pitkä, koska tiloja voidaan helposti ja nopeasti muuttaa käyttäjien muuttuvien tilatarpeiden mukaisesti.

 

Katso muunneltavuusvideo