Neuvottelutilat

Neuvottelutilat usemman henkilön palavereihin.

Octacell tarjoaa laajan valikoiman eri kokoisia äänieristettyjä neuvottelutiloja. Tilojen asennus vie yhden työpäivän, jonka jälkeen tilat ovat täysin käyttövalmiita. Tiloissa on oma lattia- seinä- ja kattorakenne. Tilat eivät kiinnity ympäröiviin rakenteisiin, eivätkä jätä niihin jäkiä. Kaikissa Octacell tiloissa on sisäänrakennettu tehokas ilmanvaihto ja valaistus.

Octacell neuvottelutilat ovat laadukkaasti äänieristettyjä, sekä varustettu tehokkaalla säädettävällä koneellisella ilmanvaihdolla. Tehokkaan ilmanvaihdon ansiosta neuvottelutiloissa voi viettää tuntikausia usemmankin ihmisen voimin ilman pysyessä raikkaana. Kaikissa Octacell neuvottelutiloissa on energiatehokas säädettävä led-valaistus, sekä tarvittava määrä pistorasioita. Octacell neuvottelutilojen asettelu määritetään aina ympäröivän tilan mukaisesti valitsemalla ovi- ja lasiseinät halutulle seinustalle, asiantuntijamme auttavat mielellään asettelun valinnassa.

Octacell neuvottelutilojen kalustuksessa voi hyödyntää omia olemassa olevia irtokalusteita, tai ottaa neuvottelutilan avaimet käteen palveluna valmiiksi kalustettuna. Tiloihin voidaan helposti integroida omia tai valikoimastamme löytyviä videoneuvotteluvarusteita. 

Kaikki Octacell neuvottelutilat ovat 100 % muunneltavia, jonka ansiosta tiloja voidaan muuttaa isommaksi tai pienemmäksi tilatarpeiden muuttuessa. Muunneltavuuden ansiosta tilojen elinkaari on erittäin pitkä, koska tiloja voidaan helposti ja nopeasti muuttaa käyttäjien muuttuvien tilatarpeiden mukaisesti.