Asiakaspalvelutilat

Asiakaspalvelutilat kahdella sisäänkäynnillä

Octacellin äänieristetyissä asiakaspalvelutiloissa on oma sisäänkäyntinsä virkailijalle sekä asiakkaille. Asiakkaiden sisäänkäynti on tarvittaessa varustettavissa esteettömällä lehtiovella.

Octacell asiakaspalevelutilat ovat laadukkaasti äänieristettyjä sekä varustettu tehokkaalla säädettävällä koneellisella tulo- ja poistoilmanvaihdolla. Tehokkaan ilmanvaihdon ansiosta tiloissa voi viettää koko päivän ilman pysyessä raikkaana. Octacell tiloissa on vakiona energiatehokas säädettävä led-valaistus, sekä tarvittava määrä pistorasioita. Octacell työhuoneiden asettelu määritetään aina ympäröivän tilan mukaisesti valitsemalla ovi- ja lasiseinät halutulle seinustalle, asiantuntijamme auttavat mielellään asettelun valinnassa.

Octacell neuvottelutilojen kalustuksessa voi hyödyntää omia olemassa olevia irtokalusteita, tai ottaa neuvottelutilan avaimet käteen palveluna valmiiksi kalustettuna. Tiloihin voidaan helposti integroida omia tai valikoimastamme löytyviä videoneuvotteluvarusteita. 

Kaikki Octacell neuvottelutilat ovat 100 % muunneltavia, jonka ansiosta tiloja voidaan muuttaa isommaksi tai pienemmäksi tilatarpeiden muuttuessa. Muunneltavuuden ansiosta tilojen elinkaari on erittäin pitkä, koska tiloja voidaan helposti ja nopeasti muuttaa käyttäjien muuttuvien tilatarpeiden mukaisesti.