Octacell turvatila erityisen luottamuksellisiin työtehtäviin

Octacell huoneita on mahdollista soveltaa nyt myös turvatiloina. Octacell turvatila on huone, johon voidaan määrittää pääsy halutulle joukolle ihmisiä. Turvatiloihin ei näe ulkoa sisälle, eikä sisältä ulos. Tilat ovat erityisen hyvin äänieristettyjä umpiseinien ansiosta.

Turvatiloja käytetään tilanteissa, jossa toimistotiloissa tehtävä työ edellyttää erityistä luottamuksellisuutta.

Octacell turvatila voidaan asentaa mihin tahansa sisätiloihin. Tilassa on itsenäinen lattia, - seinä ja kattorakenne, sekä itsenäinen ilmanvaihto ja valaistus. Tila ei kiinnity ympäröiviin rakenteisiin, eikä jätä niihin jälkiä. Tila on tarvittaessa purettavissa ja kasattavissa uudelleen uudessa osoitteessa. Turvatila on varustettu äänieristetyllä ovipumpullisella lehtiovella, joka voidaan varustaa sähköisellä kulunvalvonnalla tai mekaanisella lukituksella.

Octacell turvatila voidaan varustaa myös hälytyslaitteilla. Tila ei ole järjestelmäriippuvainen, joten kulunvalvonta ja mahdolliset hälytyslaitteet voi tilata haluamaltaan toimittajalta. Turvatila voidaan vapaasti kalustaa halutuilla irtokalusteilla, joten tilan sisälle voidaan asentaa tarvittaessa esimerkiksi kassakaappi.

Kysy lisää Octacell turvatilasta myynnistämme!

Lue myös